LYIJYLEVYT rulla | Röntgen- ja säteilysuoja | hinta

LYIJYLEVYT rulla | Röntgen- ja säteilysuoja | hinta

LYIJYLEVYT rulla
LYIJYLEVYT rulla


You can also write us to:
Tech.yaron@gmail.com

Or call us to 972-54-8814578

We will be happy to assist you!

Tarjoamme laajan valikoiman eri paksuisia lyijyarkkeja, jotka täyttävät minkä tahansa sovelluksen vaatimukset. Seinät, ovet, ikkunakehykset ja paljon muuta voi olla lyijyarkki, joka on sisäänrakennettu tai lisätty niihin tehokkaan suojauksen suojaamiseksi.

Lyijyarkkeja voidaan helposti taivuttaa, muotoilla ja muodostaa monissa sovelluksissa. Yleisesti käytettyjä lääketieteellisiä säteilyn rakennushankkeita voidaan levyttää ovi- ja kehysrakenteita, jotka suojaavat lääketieteellistä henkilöstöä gammasäteiltä. Sitä voidaan myös käyttää pysäyttämään säteilyvuoto leikkauksista ja läpivienteistä lyijyvuorattuina seininä.

Levyjohdin on myös erittäin tehokas vedenpitävyyteen, äänieristykseen ja mekaanisen tärinän eristämiseen / vaimentamiseen. Se on erittäin kestävä ympäristön ja kemiallisen korroosion suhteen, joten sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa sisä- tai ulkotiloissa. Lyijypäällyste on poikkeuksellisen monipuolinen ja helppo työskennellä, joten se voidaan taivuttaa, muotoilla ja leikata kaikkiin sovelluksiin sopiviksi, ilman erityisiä työkaluja.

Toimitamme maailmanlaajuisesti! ota meihin yhteyttä ilmainen tarjous nyt!

 

Lyijylasi-ikkuna | Röntgenikkunat | Röntgen- ja säteilysuojalasit

Lyijylasi-ikkuna | Röntgenikkunat | Röntgen- ja säteilysuojalasit   You can also write us to: Tech.yaron@gmail.com Or call us to 972-54-8814578 We will be happy to assist you!   Yhä useammat asiakkaat alkavat käyttää lasilevyjä eri sovelluksiin ympäri maailmaa. Olemme merkittävä tarjoaja röntgen- ja säteilysuojelijoille. Erityisröntgen- ja säteilysuojelulaseja hyödynnetään, kun selkeä näkymä ja säteilysuojaus ovat ehdottomasti …