Bladlood | Gewalst lood | Lood voor wanden in röntgenruimte | prijs |  kosten

Bladlood | Gewalst lood | Lood voor wanden in röntgenruimte | prijs |  kosten

Gewalst lood
Gewalst lood

 


You can also write us to:
Tech.yaron@gmail.com

Or call us to 972-54-8814578

We will be happy to assist you!

 

We bieden een breed scala aan loden platen met verschillende diktes om aan de eisen van elke toepassing te voldoen. Muren, deuren, raamkozijnen en meer kunnen een loden plaat bevatten die is ingebouwd in of is toegevoegd voor een effectieve afscherming.

Loden vellen kunnen gemakkelijk worden gebogen, gevormd en gevormd voor gebruik in veel toepassingen. Veel gebruikte medische stralingsconstructieprojecten, plaatlood kunnen worden ingebouwd in wanden, deuren en kozijnen om medisch personeel te beschermen tegen gammastraling. Het kan ook worden gebruikt om stralingslekken te voorkomen bij uitsnijdingen en doorvoeringen in met lood beklede wanden.

Bladlood is ook zeer effectief voor waterdicht maken, geluidsisolatie en het isoleren / dempen van mechanische trillingen. Het is zeer goed bestand tegen omgevings- en chemische corrosie en kan daarom in bijna elke binnen- of buitentoepassing worden gebruikt. Loodfolie is uitzonderlijk veelzijdig en gemakkelijk om mee te werken, waardoor het kan worden gebogen, gevormd en gesneden voor alle toepassingen, zonder dat speciale gereedschappen nodig zijn.

Wij verzenden wereldwijd! neem nu contact met ons op voor een gratis offerte!

==============================================

Loodglas voor bescherming tegen straling | ANTI-STRALINGSGLAS | gepolijst röntgen glas
September 12, 2018UncategorizedComments: 0yaronTags: afschermingsraam voor röntgenkamers, afschermingsraam voor röntgenkamers | Loodglas, ANTI-STRALINGSGLAS, beschermende ramen voor ziekenhuizen en röntgenkamers, buy x-ray lead glass in the netherlands, gepolijst röntgen glas, glas in lood, goedkoop loodglas voor röntgenstralen, loodglas, loodglas voor afscherming en bescherming tegen straling, loodglas voor afscherming tegen straling, Loodglas voor bescherming tegen straling, Loodglas voor bescherming tegen straling | ANTI-STRALINGSGLAS | gepolijst röntgen glas, Loodglas voor stralingsbescherming, loodglasfolie, loodglasfolie | Röntgenglas / loodglas voor afscherming en bescherming tegen straling, loodglasoplossingen voor röntgenkamers, loodglasoplossingen voor röntgenkamers | Beschermende ramen voor ziekenhuizen en röntgenkamers, Loodvenster voor röntgenkamers, Röntgenglas, X-ray zichtvenster
Loodglas voor bescherming tegen straling | ANTI-STRALINGSGLAS | gepolijst röntgen glas
Loodglas voor bescherming tegen straling | ANTI-STRALINGSGLAS | gepolijst röntgen glas You can also write us to: Tech.yaron@gmail.com Or call us to 972-54-8814578 We will be happy to assist you! Steeds meer klanten beginnen loodglas te gebruiken voor verschillende toepassingen over de hele wereld. We zijn wereldwijd een grote leverancier van röntgen- en stralingsbeschermende …

Read more