Lyijylasi-ikkuna | Röntgenikkunat | Röntgen- ja säteilysuojalasit

Lyijylasi-ikkuna | Röntgenikkunat | Röntgen- ja säteilysuojalasit

Röntgenikkunat
Röntgenikkunat


You can also write us to:
Tech.yaron@gmail.com

Or call us to 972-54-8814578

We will be happy to assist you!

 

Yhä useammat asiakkaat alkavat käyttää lasilevyjä eri sovelluksiin ympäri maailmaa.
Olemme merkittävä tarjoaja röntgen- ja säteilysuojelijoille. Erityisröntgen- ja säteilysuojelulaseja hyödynnetään, kun selkeä näkymä ja säteilysuojaus ovat ehdottomasti etusijalla diagnostisissa, hoidossa, isotooppisissa tai ydinsäteilylähteissä. Sitä käytetään säteilysuojaukseen lääketieteellisessä hoidossa, kuvantamisessa, testauksessa, tarkastuksessa, kokeilussa tai energiantuotannossa.
Tarjoamme lyijylasia erilaisissa vakiokokoissa lähes kaikkien sovellusten tarpeisiin. Tarjoamme myös mukautetun kokoluokan lasilevyjä. Lukuja mukautetun kokoinen lyijylasi on saatavilla pyynnöstä.
Toimitamme maailmanlaajuisesti! ota meihin yhteyttä ilmainen tarjous nyt!

 

Tags: Lääketieteen tilat, Laboratoriot, Lasin säteilysuojauskyky, Lentokentät, Lyijylasi-ikkuna, Lyijylasi-ikkuna | Röntgenikkunat | Röntgen- ja säteilysuojalasit, Lyijylasi-ikkuna hinta, Röntgen, Röntgen- ja säteilysuojalasit, Röntgen- ja säteilysuojalasit hinta, Röntgenhuone, Röntgenikkunat, Röntgenikkunat hinta, säteilyltä suojaava lyijylasi, Säteilysuojanäytöt, Säteilysuojauksen

Tarjoamme laajan valikoiman eri paksuisia lyijyarkkeja, jotka täyttävät minkä tahansa sovelluksen vaatimukset. Seinät, ovet, ikkunakehykset ja paljon muuta voi olla lyijyarkki, joka on sisäänrakennettu tai lisätty niihin tehokkaan suojauksen suojaamiseksi.

Lyijyarkkeja voidaan helposti taivuttaa, muotoilla ja muodostaa monissa sovelluksissa. Yleisesti käytettyjä lääketieteellisiä säteilyn rakennushankkeita voidaan levyttää ovi- ja kehysrakenteita, jotka suojaavat lääketieteellistä henkilöstöä gammasäteiltä. Sitä voidaan myös käyttää pysäyttämään säteilyvuoto leikkauksista ja läpivienteistä lyijyvuorattuina seininä.

Levyjohdin on myös erittäin tehokas vedenpitävyyteen, äänieristykseen ja mekaanisen tärinän eristämiseen / vaimentamiseen. Se on erittäin kestävä ympäristön ja kemiallisen korroosion suhteen, joten sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa sisä- tai ulkotiloissa. Lyijypäällyste on poikkeuksellisen monipuolinen ja helppo työskennellä, joten se voidaan taivuttaa, muotoilla ja leikata kaikkiin sovelluksiin sopiviksi, ilman erityisiä työkaluja.

Toimitamme maailmanlaajuisesti! ota meihin yhteyttä ilmainen tarjous nyt!

Käyttökohteet:

Lääketieteen tilat,
Laboratoriot,
Lentokentät,
Säteilysuojanäytöt,