Loodglas voor bescherming tegen straling | ANTI-STRALINGSGLAS | gepolijst röntgen glas

Loodglas voor bescherming tegen straling |  ANTI-STRALINGSGLAS | gepolijst röntgen glas

ANTI-STRALINGSGLAS
ANTI-STRALINGSGLAS


You can also write us to:
Tech.yaron@gmail.com

Or call us to 972-54-8814578

We will be happy to assist you!

 

Steeds meer klanten beginnen loodglas te gebruiken voor verschillende toepassingen over de hele wereld.
We zijn wereldwijd een grote leverancier van röntgen- en stralingsbeschermende loodglasafschermingsproducten. Speciaal röntgen- en stralingsbeschermend loodglas wordt gebruikt wanneer een duidelijk zicht en stralingsafscherming een absolute prioriteit heeft in diagnostische, therapie, isotopische of nucleaire stralingsbronnen. Het wordt gebruikt voor stralingsafscherming bij medische behandeling, beeldvorming, testen, inspectie, experimenten of energieproductie.
Wij bieden loodglas in verschillende standaardmaten om aan de behoeften van vrijwel elke toepassing te voldoen. We bieden ook loodglas op maat aan. Offertes voor op maat gemaakt glas van lood zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Wij verzenden wereldwijd! neem nu contact met ons op voor een gratis offerte!

 

Loodglas
Transparante stralingsbescherming
Ons loodglas biedt een gegarandeerd niveau van bescherming tegen gammastraling en röntgenstraling. Het wordt gebruikt om professionals en patiënten te beschermen in een breed scala van gezondheidszorg, tandheelkunde, veterinaire en industriële omgevingen waar observatievereisten een superieure visuele helderheid en lichttransmissie vereisen.

Hoewel loodoxide (tot 65% van het totale gewicht) wordt opgenomen, bereiken onze loodglasproducten de vereiste dichtheid om radiologische bescherming te leveren tegen een fractie van de dikte van standaardplaatglas. Samen met weinig of geen visuele vervorming, heeft dit het voordeel dat het uitzonderlijke zichtbaarheid biedt van patiënten die diagnostische procedures of therapeutische behandeling ondergaan.

Voorbeelden van onze loodglastoepassingen zijn zichtpanelen in wanden en deuren naar grote mobiele schermen. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen, waaronder röntgen-, CT- en radiotherapiezones, laboratoria en controlekamers.
Kwaliteit gegarandeerd
Voldoen aan de vereisten van de Europese norm EN 61331-2, ons glas is vervaardigd volgens de hoogste normen voor veiligheid, kwaliteit en hygiëne.