Φύλλα μολύβδου, κατασκευής χώρων ακτινοβολίας και πυρηνικής θωράκισης, για νοσοκομεία και ιατρεία

Φύλλα μολύβδου, κατασκευής χώρων ακτινοβολίας και πυρηνικής θωράκισης, για νοσοκομεία και ιατρεία

φυλλα μολυβδου
φυλλα μολυβδου
Lead glass x-ray protection
Lead sheet

 

 

 

Lead glass x-ray protection            Lead sheet


You can also write us to:
Tech.yaron@gmail.com

Or call us to 972-54-8814578

We will be happy to assist you!

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα φύλλων μολύβδου με διαφορετικά πάχη για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις οποιασδήποτε εφαρμογής. Οι τοίχοι, οι πόρτες, τα πλαίσια παραθύρων και πολλά άλλα μπορούν να έχουν ενσωματωμένο φύλλο μολύβδου ή να προστεθούν σε αυτά για αποτελεσματική προστασία θωράκισης.

φυλλο μολυβδου τιμες

μολυβδοφυλλο τιμη

αγορα μολυβδου τιμη

Τα φύλλα μολύβδου μπορούν εύκολα να κάμπτονται, διαμορφώνονται και διαμορφώνονται για χρήση σε πολλές εφαρμογές. Συνήθως χρησιμοποιούμενα ιατρικά έργα κατασκευής ακτινοβολίας, το μόλυβδο φύλλων μπορεί να ενσωματωθεί σε τοίχους, πόρτες και πλαίσια για την προστασία του ιατρικού προσωπικού από τις ακτίνες γάμμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σταματήσει η διαρροή ακτινοβολίας από τις αποκοπές και τις διεισδύσεις σε τοίχους με μολυβδόφυλλο.

Το καλώδιο φύλλων είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό για τη στεγανοποίηση, την ηχομόνωση και την απομόνωση / απόσβεση των μηχανικών κραδασμών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε περιβαλλοντική και χημική διάβρωση και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε εσωτερική ή εξωτερική εφαρμογή. Το φύλλο μολύβδου είναι εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στη χρήση, επιτρέποντάς του να κάμπτεται, να μορφοποιείται και να κόβεται για να ταιριάζει σε όλες τις εφαρμογές, χωρίς να χρειάζονται ειδικά εργαλεία.

Στέλνουμε παγκοσμίως! επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν προσφορά τώρα!

==================================

tags: φυλλα μολυβδου τιμη, φυλλα μολυβδου θεσσαλονικη, φυλλα μολυβδου πειραιας, φυλλα μολυβδου skroutz, φυλλα μολυβδου τιμες, φυλλα μολυβδου αγορα, φυλλα μολυβδου αθηνα, φυλλο μολυβδου βαρος

Φύλλα μολύβδου από 0.5mm μέχρι 5mm πάχος. Διατίθενται σε διαστάσεις 5×0,5m, ή 5x1m.

Χωνιά Φ56 – Φ110

Δρομικά 6×10 για μονό ή διπλό τούβλο

Ποτηράκια, λαιμοί (κοντοί και μακροί)

Αναλαμβάνουμε και κατασκευές μολύβδου βάση των δικών σας διαστάσεων

Comments 1

  • Φύλλα μολύβδου, κατασκευής χώρων ακτινοβολίας και πυρηνικής θωράκισης, για νοσοκομεία και ιατρεία
    August 30, 2018UncategorizedComments: 0yaronTags: Greece lead glass for x-ray room, για νοσοκομεία και ιατρεία, κατασκευής χώρων ακτινοβολίας και πυρηνικής θωράκισης, Φύλλα μολύβδου, φυλλα μολυβδου skroutz, φυλλα μολυβδου αγορα, φυλλα μολυβδου αθηνα, φυλλα μολυβδου θεσσαλονικη, φυλλα μολυβδου πειραιας, φυλλα μολυβδου τιμες, φυλλα μολυβδου τιμη, φυλλο μολυβδου βαρος
    Φύλλα μολύβδου, κατασκευής χώρων ακτινοβολίας και πυρηνικής θωράκισης, για νοσοκομεία και ιατρεία